top of page
Aura pro vesti.png

Aura Pro

DA LI STE SPREMNI DA ZAUSTAVITE ZNAKOVE  STARENJA KOŽE?

Aura vest.jpg

Aura 

Skin Resurfacing & Revitalization

Aura is a fractional RF device, offering highly efficient, patient-tailored skin resurfacing. The device incorporates several innovative technological solutions, all intended to guarantee optimal clinical results while maintaining the utmost safety. 

Picture13_edited_edited_edited.jpg

Individualne edukacije sa humanim egzozomima u klinici Dr Kozarev

Egzozomi su vezikule, koje se stvaraju unutar ćelija u biološkim procesima kao odgovor na promenu unutrašnjeg stanja ćelije – homeostazu, procese starenja, inflamacije, fotooštećenja, elektromagnetnog oštećenja i regeneracije tkiva. U medicini se proučavaju već 30 godina.

viber_image_2024-03-13_12-04-21-840.jpg

Otvoren edukativni centar u klinici Dr Kozarev

Naš klinički training centar kroz koji se sprovode sve edukacije namenjen je svim doktorima koji se bave estetskom medicinom, dermatolozima, klasičnim hirurzima. 

0-02-05-573e832c87d13fbc33595865e7ebb2e8c6fcf08d6a4c995a4a9492b5c73ab37e_2273591f46e731b9.

Kolagen kao suplement za oralnu primenu

Zdravlje kože je povezano sa zdravom ishranom. Korišćenje suplemenata je u značajnom porastu u poslednjih desetak godina, ali nema dovoljno dokaza za oralnu primenu kolagena u regenerativnim protokolima.

shutterstock_1125730289-a-910x607.jpg

Sunčanje i bolesti kože – da li smemo na sunce ako patimo od psorijaze, akni, autoimunih bolesti

Potrebno je izbegavati kontakt sa vodom koja je kontaminirana mikrorganizmima za sva stanja kože kod kojih je površina kože ogoljena usled povreda ili nekih drugih hroničnih oštećenja, gde je skinut zaštitni sloj kože ili je oštećenje u dubljim partijama kože, kaže dermatovenerolog dr sc. med. Jasmina Kozarev

Dala3.jpg

KOMPLETNO UPRAVLJANJE TRETMANIMA OŽILJAKA

DALA medical je edukaciona platforma koja pruža mogućnost posebnih edukacionih aktivnosti u poljima laserske i estetske dermatologije i estetske medicine kao i šansu da se eksperti iz ovih oblasti međusobno povežu.

3916104.jpg

Zašto su kožne promene važan deo kliničke slike korona virus infekcije?

Virus koji uzrokuje infekciju COVID-19 može izazvati promene na koži. A da li su one česte ili specifične za ovu bolest i koliko se često javljaju, razgovaramo sa Dr Jasmina Kozarev, dermatologom.

viber_image_2020-07-14_12-32-56_edited.j

Akne i iritacija kože usled redovnog nošenja zaštitnih maski

Sigurni smo da je redovno nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru, u javnom prevozu ili pri bliskom kontaktu koji ne možemo da izbegnemo  najbolja preventivna mera u borbi sa širenjem COVID-19 infekcije.

11111.jpg

REVOLUCIJA U LEČENJU INKONTINENCIJE

Zahvaljujući primeni lasera u lečenju nevoljnog mokrenja, ovaj neprijatni problem, koji žene po pravilu kriju, više nije nerešiv!

Image by Element5 Digital

HAIR LOSS CENTAR

U okviru naše Klinike počeo je da radi specijalizovani  HAIR  LOSS CENTAR, u kome se gubitak kose uspešno tretira zahvaljujući posebnoj, kombinovanoj tehnici koju je formulisala dr Jasmina Kozarev

Insta%20Dr%20Kozarev%20-%20Copy-01_edite

ACNAQUIT-SET PO SUPER  POVOLJNOJ CENI

Drugačiji život koji smo vodili u proteklih mesec dana zbog pandemije,ostavio je traga na našoj koži.Preporučujemo efikasno rešenje za negu problematične kože u kućnim uslovima!

Alergonazal-01-01.png

ALERGIJE U DOBA PANDEMIJE

Alergijske reakcije nisu nimalo prijatan životni sapunik. Ovog proleća, pogotovo! Jer, vreme polenskih alergija, koje su među najčešćim hroničnim oboljenima u svetu, poklopilo sa  pandemijom.

viber_image_2020-03-28_11-07-07.jpg

IN-SKIN Antiseptic

Nema dovoljno reči kojima bi se podvukla  važnost pojačane lične higijene i higijene naših domova kao „prve linije odbrane“ u borbi protiv pandemije.

Woman with Goggles

HIPERHIDROZA JE REŠIVA!

Uobičajeno je da za prekomerno znojenje krivimo stres, nervozu, ponekad  i strah od, recimo, javnog nastupa, ali to sigurno ne pokriva kompletnu gamu uzroka ove pojave.

Slika vest 1.jpg

“LOV”  NA VITAMIN D

Sunčani dani koji nam proleće donosi, i te kako će obradovati naš organizam, pa makar –  shodno realnosti u  kojoj svi sada živimo – te sunčeve zrake upijali samo kroz otvoren prozor! Evo zašto i kako…

10 saveta za kozu.jpg

10  TOP SAVETA

Za svoje vlasnike, masna koža je neretko prava „noćna mora“: komplikovana  je za održavanje,ne prima make up onako kako bismo želele, sklona je aknama i bubuljicama,traži posebnu negu...

Skinbooster1.jpg

SKINBOOSTER – KAKO ODABRATI PRAVI?

Ono što manje-više, sve znamo jeste da je proleće idealni trenutak za primenu skinboostera. Međutim,niti su svi preparati  istog sastava, niti deluju na identičan način. Kako onda odrediti onaj koji najviše odgovara našoj koži?

Masterclass.jpg

MASTERCLASS U ISTANBULU

U saradnji sa FOTONOM, čiji je dugogodišnji ne samo klinički ekspert i edukator, nego i autor kliničkih protokola , dermatolog dr Jasmina Kozarev će početkom  marta održati Masterclass u Istanbulu.

2020-02-27 00_29_51-9d270012-5989-49e1-b

MALA ZVEZDA VELIKE MOĆI

Redovno čišćenje kože lica, kao deo naše svakodnevne make up rutine, ponekad nije dovoljno. Zahvaljujući tehničkim i tehnološkim dostignućima, dermatologiji je na raspolaganju niz aparatura...

Retinol 1.png

RETINOL – ŠTA TREBA DA ZNAMO?

Retinol danas ima imidž superheroja među mnogobrojnim sastojcima koji neguju našu kožu i tome se ne treba čuditi. On vrlo efikasno pomaže obnavljanju ćelija kože i podstiče produkciju kolagena, kratko rečeno. Ali, do toga je bio dug put...

Beauty Care

LASERSKO UKLANJANJE DLAČICA

Detaljne depilacije, naročito bikini zone, setimo se obično u  minut do dvanaest, odnosno pred leto, kada u kupaćem kostimu treba da kročimo na neku lepu plažu…Možda bi ove godine mogle da se setimo toga na vreme i da se rešimo dlačica na neželjenim mestima  na nov način i zauvek…

Celije.jpg

NOVA NADA U BORBI PROTIV MELANOMA

Melanom - najteži oblik kancera kože, koji se stvara iz pigmentnih ćelija - opravdano izaziva najveći strah, jer ima tendenciju da metastazira na druge delove tela, uključujući i mozak. 

bottom of page