top of page

Naša nova beauty rutina

 

ACNAQUIT-SET PO SUPER  POVOLJNOJ CENI

 

Drugačiji život koji smo vodili u proteklih mesec dana zbog pandemije,ostavio je traga na našoj koži.Preporučujemo efikasno rešenje za negu problematične kože u kućnim uslovima!

ACNAQUIT-SET PO SUPER  POVOLJNOJ CENI
AcnaQuit_beauty-768x768.png
Acnaquit_small_beauty-768x768.png

Ovo su činjenice: u proteklom periodu  manje vremena smo provodili na otvorenom, najveći deo dana  smo bili  u zatvorenom prostoru, manje smo se kretali,  manje izlagali sunčevim zracima, nismo uobičajeno vežbali..Ali smo zato - budimo iskreni – unosili kroz ishranu više masnoće i više šećera ,što  ima svoje posledice. One se sada možda najbolje vide na našoj koži.

Nekima od nas su se odjednom pojavile bubuljice koje nikada nisu imali,nekima su se po prvi put u životu pojavile akne, a nekima razbudile one stare ... Ništa strašno i  – prilično očekivano. Jer, to je dermatološko stanje na koje je uticao drugačiji režim života i ishrane koji smo upražnajvali u proteklom perodu.

Šta nam je sada činiti? Kako da svoju kožu vratimo u normalu?

Dermatolog dr Jasmina Kozarev je formulisala dva preparata koji u tandemu čine savršenu kombinaciju za negu problematične kože u kućnim uslovima: Acnaquit losion i Acnaquit gel.

Ovaj set sada je dostupan po super povoljnoj ceni od  ukupno 3000 dinara, uz besplatnu dostavu. Komplet možete kupiti preko našeg On line shop-a ili poručiti telefonom na broj  +381 60 366 17 00.

Oba proizvoda su jednostavna za upotrebu, što ih čini pogodnim za našu novu beauty rutinu, čime koža postaje pročišćena, sa manje nepravilnosti . Acnaquit linija preparata smanjuje  lučenje sebuma, debljinu površnog sloja kože te kolonizaciju kože bakterijama. Koža postaje  pročišćena, bez nepravilnosti i ujednačene pigmentacije.

 

Acnaquit losion je proizvod kome pripada prvi korak u nezi aknozne kože, kože sa miteserima ili problematične kože. Veoma nežno čisti kožu, uklanja  masne naslaga sa nje. Formulisan je na bazi  pantenola, beta hidroksi kiseline i komponenti koje sprečavaju isušivanje kože. Naročito je pogodan za stanja sa pojačanom aktivnošću lojnih žlezda,jer ne isušuje kožu, a ima lagani piling efekat. Način upotrebe je jednostavan:preparat se naprska na tufer / blaznicu i nežnim pokretima prebriše koža lica, leđa ili dekoltea. Nije ga potrebno ispirati posle upotrebe.

Acnaquit gel je formulisan tako da efikasno dopunjuje učinak Acnaquit losiona, čineći zapravo smart- sistem za negu problematične kože. Acnaquit gel sadrži  retinol i UV mineralni filter. Njegova lagana formulacija je kreirana bez ulja, ali sa hidratantnim i umirujućim komponentama. Ono što je veoma značajno za problematičnu i aknoznu kožu – preparat ne zatvara pore!

Svakodnevnim korišćenjem Acnaquit losiona i gela , sa kože lica će se ukloniti sve nečistoće i višak sebuma, koža će postati  čista, povratiće svoj prvobitni balans, akne – kada  postoje - će se smiriti i vremenom nestati, a lice će opet dobiti prirodan sjaj i  ton.

bottom of page