U okviru Klinike Dr Kozarev radi i poseban departman – BEAUTY CENTAR u kome se uz profesionalne aparate i vrhunske preparate, a uz superviziju dr Jasmine Kozarev, sprovode beauty tretmani zdrave kože lica i tela.

Beauty tretmane u novobeogradskom centru obavlja strukovni medicinski radiolog Radmila Maksimović

Specijalizovana  je za rad na tretmanima lica i tela,  manuelno ili uz upotrebu visokokvalitetnih aparatura i preparata  koje su na raspolaganju klijentima Klinike Dr Kozarev.

Kvantnu metodu nelinearne dijagnostike (NLD) u Beauty centru Klinike

Dr Kozarev  radi dr Marina Cvijović.

Nedugo po završetku fakulteta, dr Cvijović  se zainteresovala za kvantnu medicinu i zahvaljujući njenim dostignućima i prednostima prihvatila je kao medicinu budućnosti i medicinu koja akcenat stavlja na najbitniju osnovu na kojoj gradimo život - na prevenciju.

Pri ”Srpskom lekarskom društvu” pohađala je škole kvantne medicine, akupunkture i homeopatije. Završila je obuku na aparatu NLS dijagnostike – Metatron sa stereoskopskim programom 3D vizualizacije - Metapatia Hospital.

dermatolog beograd, uklanjanje mladeža, dermatolog, urasli nokat, skin laser treatment, akne, psorijaza lečenje, fleke na koži, bubuljice, lipoliza, laser anti ageing, dermatološka klinika, lifting lica