top of page

Masterclass u Istanbulu

 

U saradnji sa FOTONOM, čiji je dugogodišnji ne samo klinički ekspert i edukator, nego i autor kliničkih protokola, dermatolog dr Jasmina Kozarev će početkom  marta održati Masterclass u Istanbulu. Kao jedan od svetski priznatih laser-eksperata, ona će podeliti svoja iskustva iz laserske dermatološke prakse, kao i  najnovija saznanja na skin laser treatment polju - sa 350 lekara iz čitavog sveta.

Osim prezentovanja novih indikacija modernih Q-switch lasera, dr Kozarev će govoriti  i kako tretirati inflamatorne lezije, sa posebnim  akcentom na akne, folikulitis i rozaceu.

telefon ikonica.png

0533 602 88 26

mail.png

KONTAKT ORGANIZATORA

Jedan deo masterclass-a će biti posvećen novinama u tretiranju melasme i pigmentnih lezija, gde će dr Kozarev posebno objasniti kakva je veza između histologije i tipa kože i upotrebe različitih talasnih dužina. Nema nikakve sumnje da će veliko interesovanje izazvati i sesija tokom koje će dr Kozarev prezentovati svoja iskustva u tretiranju vena na nogama.

 

Važna tema će biti i  tretiranje strija i ožiljaka, a najveći deo masteclass-a biće posvećen anti ageing tretmanima lica. Ova atraktivna i važna tema  će biti podeljena na nekoliko sesija, tokom kojih će auditorijum imati prilike da se upozna sa principima rada laserskih sistema različitih talasnih dužina i izmenama u 4D tehnologiji, kako efikasno pristupiti delikatnoj regiji oko oka, a kako rejuvenaciji vrata. Lasersko uklanjanje masnih naslaga, odnosno remodeliranje kontura tela takođe će biti obrađeno kao posebna sesija.

bottom of page