Dr Jasmina Kozarev je  svetski priznat i poznat edukator. Svoje medicinsko znanje, potvrđene inovacije i praktično iskustvo prezentovala je na mnogim  svetskim kongresima, učestvuje u mnogim kliničkim istraživanjima, postavlja medicinske protokole i obučava mlade kolege.

U profesionalnom životu dr Jasmine Kozarev, edukatorski angažman  predstavlja posebno poglavlje. Ono počiva na njenom dubokom uverenju da je lekarska misija - osim da pomaže i leči –   i da prenese svoje znanje drugima. Iskrena želja i poriv  da ono što zna podeli sa drugima, ugrađena je u njen sistem vrednosti još u porodici. I zato svoju životnu misiju ovako definiše: „Istinska  korist za ljude koje,  kao lekari lečimo,  je da  dobiju što više od svih nas”.

Svoje eskpertsko znanje i iskustvo dr Jasmina Kozarev je nesebično delila  na mnogim geografskim širinama. Bila je  osam godina gostujući predavač na univerzitetu Sultrak, u  Ujedinjenim Arapskim Emiratima.  U istoj zemlji, na  klinici Life Care International, sa kojom sarađuje unazad nekoliko godina, danas obučava medicinsko osoblje za rad sa laserima, prezentuje inovacije i nova dostignuća, učestvuje u radu kongresa koje ova ugledna institucija organizuje.

Posebno mesto u edukatorskom angažmanu zauzima  saradnja sa LAHA  centrom u Ljubljani, koja traje već 14 godina. U LAHA centru dr Kozarev  je klinički predavač, a u specijalizovanom magazinu, koji ovaj centar izdaje je i content editor: bez njenog stručnog mišljenja , recenzije, ni jedan tekst ne može ući u štampu.

Kuvajt je takođe važna destinacija na edukativnoj mreži dr Jasmine Kozarev. U čuvenu bolnicu  Ahmadi hospital, ona odlazi kao stručni konsultant po pozivu minimalno dva puta godišnje, a takođe učestvuje i na kongresima na kojima ova bolnica organizuje.

U gradu Kočin na jugu Indije ,otvorena je pre 5 godina danas poznata klinika The Touch, čije  lokalno angažovano medicinsko osoblje je edukovala dr Kozarev.

Kao svoju najveću satisfakciju u edukatorskom radu , dr Jasmina Kozarev izdvaja  boravak u Kuvajtu  gde je otišla na  poziv Ministarstva zdravlja. Kao internacionalni klinički ekspert, obučavala je osoblje  jedne od najvećih boilnica u Kuvajtu, koja je vlasništvu kuvajtske naftne kompanije. Kao jedna od retkih laser- stručnjaka koja radi sa sistemima svih prizvodjača laserskih aparata, dr Jasmina Kozarev je pomogla da se u rad puste i najsavremeniji aparati koji do tada nisu bili u funkciji, kao I da se osoblje obuči za rad sa njima.

U  dosadašnjem radu dr Kozarev je obučila  60-tak „učenika“ na svojoj klinici  ,a  kroz dugogodišnje angažovanje širom planete  preko 700  doktora i tako  Srbiju velikim slovima  upisala na lasersku mapu sveta. Ponosna je i što je u svetu prepoznaju kao „doktorku iz Srbije“.

Na klinici Dr Kozarev organizuju se individualni edukacioni programi i programi za male grupe (do 5 polaznika). Termini se dogovaraju i prilagođavaju u direktnoj komunikaciji sa dr Kozarev  putem maila: dermam@eunet.rs

EDUKACIONI PROGRAMI

1. Laserski programi

     Bazični program

     Napredni program prema indikaciji

2. RF dermatološka hirurgija

3. Mezoterapija

4. Medicinski pedikir

5. Dermoskopija

Logo beli za footer.png
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Društvene mreže

Београд

© Copyright 2020 Dermamedica – All Rights Reserved.