top of page

Klinika Dr Kozarev se nalazi se u bloku WEST 65 na Novom Beogradu - arhitektonski  komfornoj, bezbednoj i udobnoj lokaciji, koja svojim žiteljima i njihovim posetiocima omogućava život i rad po najsavremenijem arhitektonskom konceptu.

Kao prostor, dr Jasmina Kozarev je kliniku osmislila  prema najvišim standardima svetske dermatološke prakse. Ambijentalno rešenje je takvo da se, s jedne strane, pacijent oseća prijatno, a s druge da odražava ono što je zaštitni znak onoga čime se bavi – svetlost. Zato u kompletnoj postavci Klinike svetlost ima važnu ulogu – od front deska, preko soba za pacijente do ordinacija i soba za tretmane.

 

Nepretencioznom i  ukusno uređenom  prostoru dr Jasmina je dala i malu ličnu notu –  izabranu ljubičastu boju, koja je trade mark brenda Dr Kozarev, prati diskretni miris lavande.

Masterclass.jpg

Poštujući visoke  standarde svetskih dermatoloških klinika, dr Jasmina je udobnost i željenu diskreciju pacijenta  stavila na prvo mesto, sa veoma jasnim ciljem da se on oseća dobro već pri prvom dolasku, da stekne sigurnost i poverenje u Kliniku i tim koji u njoj  radi.

Tim Klinike zbog toga čine pažljivo izabrano i adekvatno obučeno medicinsko osoblje  koje će pacijentu pružiti neophodne informacije, ali i dužnu pažnju od samog trenutka prijema do završetka tretmana.

Klinika dr Kozarev je opremljena najsavremenijim dijagnostičkim aparatima, laser aparatima renomiranih svetskih proizvođača FOTONA i DECCA, među kojima su i custom made laseri,  specijalno kreirani za dr Kozarev.

U sklopu Klinike Dr Kozarev radi i Beauty centar Dr Kozarev, u kome uz profesionalne aparate i vrhunske preparate, adekvatno obučeno osoblje, a  uz superviziju dr Jasmine Kozarev, sprovodi beauty tretmane zdrave kože lica i tela.

bottom of page