Klinika Dr Kozarev se nalazi se u bloku WEST 65 na Novom Beogradu - arhitektonski  komfornoj, bezbednoj i udobnoj lokaciji, koja svojim žiteljima i njihovim posetiocima omogućava život i rad po najsavremenijem arhitektonskom konceptu.

Kao prostor, dr Jasmina Kozarev je kliniku osmislila  prema najvišim standardima svetske dermatološke prakse. Ambijentalno rešenje je takvo da se, s jedne strane, pacijent oseća prijatno, a s druge da odražava ono što je zaštitni znak onoga čime se bavi – svetlost. Zato u kompletnoj postavci Klinike svetlost ima važnu ulogu – od front deska, preko soba za pacijente do ordinacija i soba za tretmane.

 

Nepretencioznom i  ukusno uređenom  prostoru dr Jasmina je dala i malu ličnu notu –  izabranu ljubičastu boju, koja je trade mark brenda Dr Kozarev, prati diskretni miris lavande.

dermatolog beograd, uklanjanje mladeža, dermatolog, urasli nokat, skin laser treatment, akne, psorijaza lečenje, fleke na koži, bubuljice, lipoliza, laser anti ageing, dermatološka klinika, lifting lica

Poštujući visoke  standarde svetskih dermatoloških klinika, dr Jasmina je udobnost i željenu diskreciju pacijenta  stavila na prvo mesto, sa veoma jasnim ciljem da se on oseća dobro već pri prvom dolasku, da stekne sigurnost i poverenje u Kliniku i tim koji u njoj  radi.

Tim Klinike zbog toga čine pažljivo izabrano i adekvatno obučeno medicinsko osoblje  koje će pacijentu pružiti neophodne informacije, ali i dužnu pažnju od samog trenutka prijema do završetka tretmana.

Klinika dr Kozarev je opremljena najsavremenijim dijagnostičkim aparatima, laser aparatima renomiranih svetskih proizvođača FOTONA i DECCA, među kojima su i custom made laseri,  specijalno kreirani za dr Kozarev.

U sklopu Klinike Dr Kozarev radi i Beauty centar Dr Kozarev, u kome uz profesionalne aparate i vrhunske preparate, adekvatno obučeno osoblje, a  uz superviziju dr Jasmine Kozarev, sprovodi beauty tretmane zdrave kože lica i tela.