HEALTH LINE je program medicinske kozmetike namenjen koži koja ima zdravstveni problem ili se suočava sa različitim zdravstvenim  izazovima  u različitim starosnim kategorijama.

Osnovna ideja pri kreiranju ove linije  bila je  da se u preparatima koriste prirodne supstance, prirodne  sirovine koje su  dobijene biljnim ekstrakcijama. To znači da je  aktivna dejstvujuća molekula (takozvani aktivni princip) u svakom  preparatu prirodnog porekla.

HELATH LINE  preparati su nastali kao rezultat saradnje, znanja i iskustava dermatologa i kozmetologa, a izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, visoke su čistoće, bez štetnih konzervansa, emulgatora i boja. Pored toga,  HEALTH LINE  sadrži aktivne supstance kao što su peptidi, prirodni vitamini, hijaluronska kiselina, biljini ekstrakti, eterična ulja, minerali, čija sinergija doprinosi opštem zdravlju i prirodnom izgledu kože.

Iza svakog preparata iz HEALTH LINE  programa , stoji ogromno lekarsko iskustvo dr Jasmine Kozarev, svetski ugled i reference, kao i primena najnovijih znanja i tehnologija u savremenoj dermatologiji.

Logo beli za footer.png
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Društvene mreže

Београд

© Copyright 2020 Dermamedica – All Rights Reserved.