top of page

ANTI AGE  je linija namenjena zdravoj koži koja se, međutim, nalazi u procesu prirodnog starenja.

Bazična ideja u kreiranju preparata sledi  najnoviji trend u svetskoj farmaciji i kozmetologiji  koji prati potrebe savremenog konzumenta: koncept  uobičajenog  seta  krema

(za dan , za noć, antirid, za negu vrata..) zamenio je  koncept custom made preparata, naročito kada su u pitanju robne marke koje se ne proizvode u velikim serijama.

 

Pri osmišljavanju formulacije preparata, sadržaj se sofisticira  spram stanja kože korisnika, što garantuje da će preparat  efikasno  odgovoriti na istinske potrebe njegove kože.

ANTI AGE  linija preparata kreirana je tako da na najsuptilniji način zadovolji raznovrsne potrebe kože lica. Bogata je pažljivo odabranim  sastojcima koji stimulišu rejuvenaciju kože lica, ublažavaju prve znake starenja, hidriraju i neguju kožu, obezbeđujući joj sve što je potrebno. Ne sadrži veštačke dodatke.

dermatolog beograd, uklanjanje mladeža, dermatolog, urasli nokat, skin laser treatment, akne, psorijaza lečenje, fleke na koži, bubuljice, lipoliza, laser anti ageing, dermatološka klinika, lifting lica
bottom of page