top of page

Kvantna medicina

 

BIOREZONANCA – EFIKASNO REŠENJE ZA CANDIDU

 

Ova metoda testiranja i lečenja kandide omogućava pacijentu da se na potpuno bezbolan i komforan način reši problema koji izaziva ova gljivica,a čega veoma često nismo ni svesni

Candida-albicans.jpg

Da li vam se dešavalo da vam želudac ili creva ne rade kako treba? Da imate onaj neprijatni osećaj nadutosti koji nikako da splasne?Ili se budite ujutro totalno umorni,naoko,bez ikakvog razloga?Ili se pojavi osip, a zatim počnete da osećate svrab na različitim mestima po telu?

Naravno da jeste.I niste verovatno ni pomislili da bi uzrok ovih neprijatnosti mogla biti candida albicans, gljivica koja može da živi doslovce svuda u ljudkom organizmu. Dok je u harmoniji sa drugim, dobrim bakterijama, ona ne pravi nikakve probleme.Međutim, kada se taj balans poremeti - a remeti ga bilo koja od komponenti onoga što nazivamo “savremeni način života” (stres, loša ishrana, anksioznost, ubrzan ritam…) - nastaju problemi…Dosadni i uporni.

Biorezonanca je izuzetno sofisticirana tehnika kojom se na našoj Klinici ustanovljava da li je nivo candide povećan, ali i koji je uzročnik toga.Pregled se obavlja specijalnim aparatom, tzv.biorezonantnim skenerom. Kada se uradi i dobije detljna dijagnostika u 3- D formatu, biorezonantni uredjaj se modulira i potom primenjuje u terapijske svrhe sa velikom efikasnošću.

 

Broj tretmana je induvidualan, prilagođava se svakom pacijentu ponaosob, jer zavisi od stanja organizma, kao i od toga koliko se pacijent pridržava posebnog plana ishrane, koji dobija uz terapiju. U većini slučajeva, terapija se obavlja u ciklusu od 3 – 5 tretmana, koji se sprovode se na 5 – 7 dana.Dijagnostičko skeniranje se vrši pri svakom dolasku pacijenta, kako bi se u kontinuitetu kontrolisalo sprovođenje tretmana.

Biorezonantni pregled je sasvim komforan za pacijenta, apsolutno je bezbedan, ne zahteva posebnu pripremu, a pogodan je za sve uzraste.Ovom dijagnostičkom metodom snima se kompletan organizam, odnosno svi njegovi sistemi i organi i otkriva prisustvo virusa, bakterija, gljivica i parazita, koji mogu da budu skriveni uzroci promena na koži, gastrointestinalnih problema, urinarnih ili ginekoloških infekcija.        

Na ovoj efikasnoj tehnici koju danas primenjujemo u tretiranju candide možemo da zahvalimo “medicini trećeg milenijuma”, odnosno kvantnoj medicini  i dijagnostici, koje se s pravom smatraju revolucionarnim: ove  nove discipine, naime, kombinuju najsavremenija dostignuća iz oblasti biofizičke medicine, antropologije, patologije, genetike i kvantne fizike sa poznavanjem energetskih polja organizma, omogućavajući tako da za samo nekoliko sati dobijemo sve najvažnije informacije o zdravstvenom stanju našeg organizma!  

Zvuči futuristički, zar ne?

Ali, nije! Kvantna medicina i dijagnostika zaista jesu “medicina trećeg milenijuma”, kako se  zvanično i nazivaju u naučnim krugovima. Utemeljena na hiljadugodišnjim saznanjima i praksi istočne medicine, te modernim konceptima kvantne fizike, a uz veliku pomoć kompjuterske tehnologije, kvantna medicina danas uživa poziciju najsavremenije medicinske discipline.

 

U čemu je to kvantna medicina, odnosno njena dijagnostika, tako posebna?

Hajmo da pojednostavimo: osim anatomsko-morfološke strukture ljudskog organizma (koju vidimo našim očima), postoji i takozvani “elektromagnetni kostur čoveka” kroz koji cirkulišu elektromagnetni talasi, stvarajući sopstveno koherentno polje (koje naravno ne vidimo).U tom smislu, naše telo je savršena mreža međusobno povezanih sistema, koji su u harmoniji i doprinose funkcionalom jedinstvu i sposobnosti organizma za (samo)isceljenje (kad se,na primer, posečemo,rana će vremenom zarasti).

Temelj na kome počiva kvantna medicina je, zapravo, osnovni princip kvantne fizike koji glasi : apsolutno sve ima svoju frekvenciju, svaka ćelija našeg tela ima svoju idealnu frekvenciju.Kada se ta frekvencija promeni, najčešće zbog dejstva različitih stresnih faktora, menja se komunikaciona sposobnost biofotona (svetlosni talasi koje šalju ćelije, svaka naša ćelija šalje 100.000 svetlosnih impulsa u sekundi) .Rezultat ove promene je - bolest.

Kvantna medicina,dakle, posmatra bolest kao “uvrnuće”,odnosno disharmoniju  kvatno-energetskog polja našeg tela.Ona pristupa bolesti sa namerom da tu detektovanu disharmoniju eliminiše, što čini unošenjem veće količine energije ili stimulacijama specifičnih rezonanci, koje koriguju  disharmoniju i  tako vode do prirodnog izlečenja.

TESTIRANJE ORGANIZMA

Metodom biorezonantnog laserskog testiranja omogućava se analiza svih naših fizioloških sistema: krvnog, disajnog, probavnog, reproduktivnog, mišićnog, koštanog, endokrinološkog itd. Informacija o stanju organizma uzima se ispod kore velikog mozga, gde se, kako je poznato, nalazi najbolja informacija.Sve vegetativne funkcije organizma (disanje, probava, rad srca i krvnih sudova, kretanje, senzitivnost i dr.) regulisane su u potkornom delu mozga.Potkorna struktura mozga se dodatno aktivira uz pomoć zvučnih i vizuelnih nadražaja.Signali koji dolaze ispod kore velikog mozga prikazuju funkcionalno stanje organa i različiti stepen funkcionalnog napona, kao i patološke promene u samom organu.

 

Sledeća faza testiranja je prepoznavanje “otklona” u radu različitih sistema.U osnovi testiranja je poređenje kompjuterskog modela različitih nozoloških oblika oboljenja, (smeštenih u memoriji kompjutera) s realnom informacijom dobijenom od pacijenta tokom testiranja. Istinitost testiranja osigurava se sa 5 položaja. Što je informacija uzeta od pacijenta, bliža virtuelnom modelu oboljenja, time je veća tačnost postavljanja dijagnoze.Uz ovakav sistem testiranja može da se prepozna početni stadijum patoloških procesa (kada obolenje tek počinje, a kliničke slike još nema). Sve ovo pomaže lekaru-specijalisti da predloži optimalni program ozdravljenja,  odnosno da zaustavi razvoj bolesti u pretkliničkom stadijumu.

bottom of page