1.350,00 RSD (PDV je uključen u cenu)

Reviscar gel  za tretman ožiljaka se koristi za tretman i prevenciju svih vrsta ožiljaka. Omekšava ožiljak, izravnava njegovu površinu. Ublažava crvenilo, svrab i neprijatne senzacije na mestu ožiljka, i primenjuje se do potpuno estetski prihvatljive sanacije ožiljne površine. Siguran je i pogodan za primenu kod svih tipova kože, kod dece i odraslih. Preparat nije za primenu na sluznicama i otvorenim ranama u fazi zarastanja. Ne koristiti u zoni oka.

Reviscar gel sadrži dermatološki testiranu i oil free formulu. Ne zatvara pore.

pakovanje:
40 ml

Karakteristike proizvoda

Reviscar gel se nanosi dva puta dnevno na prethodno opranu kožu, po površini zahvaćenoj ožiljkom. Može da se primenjuje i ispod uobičajene kozmetike.
Ublažava crvenilo, svrab i neprijatne senzacije na mestu ožiljka. Upotrebljava se odmah posle kompletnog zarastanja kože posle povreda, hirurških intervencija, akni, opekotina, ujeda insekata ili body piercinga, i primenjuje se do potpuno estetski prihvatljive sanacije ožiljne površine.
Aqua, Cera Alba, Stearinic Acid, Palimitic Acid, Paraffinum Liquidum, Propylen Glycol, Sodium Benzoat, Sodium Hydroxid, Retinol, Methylparamen, Propylparaben, Dimethicon, Ciclomethicon, Carbomer

Komentari

Još uvek nema komentara.

Ostavite prvi komentar za “ReviSCAR Gel”

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su obeležena *

obrišiPošalji