1.100,00 RSD (PDV je uključen u cenu)

Alergonazal gel je gel za lokalnu primenu koji se zahvaljujći svojoj naprednoj strukturi koristi  kao “hvatač “svih potencijalnih alergena i drugih čestica koje udisanjem mogu da izazovu alergije u gornjem i donjem disajnom  putu. Značajno umanjuje svrab u nosu, oticanje očiju, kijanje i samim tim olakšava disanje. Efektivno dejstvo posle nanošenja preparata je 4 sata. Pakovanje preparata omogćava nanošenje tokom celog meseca.

Uspešnost zadržavanja čestica se kreće do 92 %.

Preparat je klinički testiran i bez kortikosteroida. Preporučuje se deci i odraslima koji pate od alergija tokom prolećnih i letnjih meseci.

pakovanje:
8 gr

Karakteristike proizvoda

Maže se ispod nosa. Prvo nanošenje je u jutarnjim satima odmah nakon buđenja, a potom se nanosi neposredno pre aktivnosti gde su alergeni prisutni u vazduhu, te na kraju dana pred spavanje. Najbolji rezultat se postiže primenom 4 do 5 puta na dan.

Alegonazal gel služi kao hvatač polena i drugih čestica poput trava, korova, drveća, čestica prašine, grinja i buđi koje udisanjem mogu da izazovu alergije u gornjem i donjem disajnom putu. Alergonazal gel uspešno zadržava ove čestice, onemogućava njihov ulazak u organizam i na taj način umanjuje pojavu  zapaljenskih reakcija sluzokoža nosa i oka.

Aqua, Vaselinum Album, Cethyl Alcohol, Stearinic Acid, Palmitic Acid, Peg 400, Paraffinum Liquidum, Eucaliptus Globulus, Carbomer, Dimethicone, Sodium Hydroxid, Sodium Benzoate, Methylparaben, Propylparaben

Komentari

Još uvek nema komentara.

Ostavite prvi komentar za “Alergonazal Gel”

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su obeležena *

obrišiPošalji